Nyheder fra Barberians Copenhagen

Barberians nyheder.jpg

Vi kan konstatere, at skægget som trend hos manden hænger ved. Derfor er der også fuld fokus på skæg og grooming blandt sommerens nyheder fra danske Barberians Copenhagen.

Barberians Copenhagen har udviklet en skæg shampoo, der kan levere den helt rigtige pleje af skægget. 'Gentle Cleansing Beard Shampoo' renser effektivt skægget uden at udtørre huden. Shampooen er parfumefri og rig på økologisk dansk havtorn, der er fyldt med vitaminer og antioxidanter. Barberians Copenhagen, Gentle Cleansing Beard Shampoo, 200 ml. Vejl. udsalgspris kr. 149,-

Barberians er gået hele vejen for at skabe en olie, der med sin intense duft af læder, pinje og røg går all in på maskuliniteten. Skæg-olien får hold på skægget og tilfører fugt til både hud og skæg. Olien har duftnoter af amber, hav og træ, og er skabt til manden, der tør være maskulin. Olien er fremstillet af nøje udvalgte økologiske råvarer, herunder bl.a. havtorn olie, argan olie, E-vitamin, C-vitamin og F-vitamin, der alle har fantastiske egenskaber, som blødgører, plejer og tæmmer skægget. Barberians Copenhagen, Burned Pine Beard Oil, 30 ml. Vejl. udsalgspris kr. 299,-

Med den nye 'Green Spring Beard Oil' giver Barberians Copenhagen de danske mænd mulighed for at komme, eller forblive, i forårshumør hele året. Green Spring Beard Oil er til manden, der foretrækker en lettere og sportsagtig duft, og ønsker et sundt og glansfuldt skæg. Olien er fremstillet af nøje udvalgte økologiske råvarer, herunder bl.a. havtorn olie, argan olie, E-vitamin, C-vitamin og F-vitamin, der alle har fremragende egenskaber, som blødgører, plejer og tæmmer skægget. Barberians Copenhagen, Green Spring Beard Oil, 30 ml. Vejl. udsalgspris kr. 299,- 

Barberians Copenhagen forhandles hos Matas, Magasin og Salling.

Terese Ask