Budget Beauty

budget beauty.jpg

Gode råd behøver ikke at være dyre - heller ikke når det gælder skønhed. For selvom pris og kvalitet ofte hænger sammen, så er der masser af eksempler på fantastiske budgetvenlige skønhedsprodukter der holder, og som i mange tilfælde er at foretrække frem for dyre produkter.

Du vil helst sikkert elske den klassiske Carmex læbepomade med menthol og kamfer, som har en kølende effekt og lindrer irritation og sprukne læber. Lanolin og kakaosmør tilfører læberne fugt og beskytter mod vind og vejr, mens salicylsyre giver en mild eksfoliering og reparerer i dybden. Læbepomaden har også vist sig effektiv som antiseptisk salve til lindring af forkølelsessår, brandsår, insektbid m.m. Denne fås fra bare 29,95,- kr. – og er en sikker favorit!

Også den forfriskende Rose Dewy Glow Face Mist fra The Body Shop er fantastisk - du kan bruge den til at få et skønt frisk pift i løbet af dagen! Den kølende mist indeholder lysreflekterende partikler og giver yderligere huden en frisk finish med masser af glød. Misten indeholder en blanding af hindbæressens og kirsebærvand fra Frankrig samt Community Trade rosenessens fra engelske roser og 60 ml. forhandles til kun 65,. kr.

Har du prøvet den skånsomme hårelastik fra invisibobble? Denne budget favorit holder dit hår på plads uden at genere, efterlader ingen mærker efter brug, og kan bruges i både vådt og tørt hår. Du kan med invisibobble skabe et væld af smukke opsatte frisurer, der bliver siddende hvor de skal hele dagen igennem. Du kan få 3 af disse til 49,- kr.

Den populære Cream Blush Palette fra e.l.f. Cosmetics indeholder 4 fantastiske farver, der er ideelle til at skabe en smuk sommerglød. Den cremede konsistens gør den let at påføre, og de pigmenterede farver kan let opbygges og blandes, så du opnår den helt perfekte og ønskede glød. Få fingrene i den for kun 85,- kr.

e.l.f. Cosmetics er desuden kendt for deres fantastiske, budgetvenlige makeup redskaber. Total Face Brush børsten med bløde, syntestiske fibrehår giver en let påføring af bl.a. pudder og bronzer, og gør det let at indramme dit ansigt og opbygge en virkelig smuk dækning. Du kan opgradere dit tool-kit med denne lækre børste for kun 35,- kr.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er vi vilde med den uundværlige Sunkissed Glow Bronzer, som giver et naturligt, solkysset look. Bronzeren er fri for parfume og er tilsat E-vitamin, der plejer og beskytter huden. Denne lækre e.l.f. Cosmetics sag, forhandles til kun 35,- kr.

Terese Ask